Lena Jadekrantz

Finns det mer
Trots att jag har varit logisk sedan beskedet, men inser att jag ändå fick en chock. Magkatarr! Tappat kontrollen, min kropp spelar mig ett spratt. Jag vet nu att jag har onormala celler i kroppen, men finns de på något annat ställe också? Många tankar - Mycket oro! Måste fokusera på att allt kommer att gå bra och att jag är i specialistvård.
Åker till sjukhuset för att få svaret från kontraströntgen av bålen. Handsvett! Träffar en mycket bra läkare som förklarar ingående på ett mycket metodiskt och pedagogiskt sätt.
Kontraströntgen ser bra ur... PUST! Men... det finns en förändring i levern som måste undersökas. Remiss ska skrivas. Vaginalt finns också förändringar, måste också undersökas.
Jag säger återigen... *huvudet - ni måste kolla huvudet...* :) jag ler inombords när jag hör hur det låter :). jag berättar ingående om långvarig stress mm och vad vårdcentralen har sagt och gjort. Jag får en ytterligare remiss! Bra.
Uteslutningsmetod nu - jag måste få bort tankar om att det har spridit sig eller att modertumören sitter på något annat ställe.
Mer undersökningar framöver! Bra!