Lena Jadekrantz

Snart sommar...?
Jag fick ett otroligt fint sms av en fd kollega, vi jobbade tillsammans för många många år sedan. Blev oerhört glad och varm i kroppen av hens fina ord. Hen skriver "att jag fått ett högt berg att klättra uppför". Tack snälla fina du för ditt sms och fina ord! Ta emot... här kommer en cyberkram till dig! Du vet vem du är :) 
Ja, det stämmer ... berget är högt, men jag känner att jag är rustad för detta. Jag klättrar på, ibland är vissa dagar jobbigare än andra dagar så klart. Men målet är inställt och jag ska nu bara låta det ta tid. Under lång tid var det en riktig uppförsbacke, men ju längre jag har vandrat desto mer planar det ut. Under min vandring så är det ibland något tunnare luft ju högre upp jag kommer, men då väljer jag bara att vandra långsammare ett tag. Snart har jag kommit över toppen och då kommer livet att le mot mig igen :)
Bild och copyright: Lena Jadekrantz
Bilden är tagen från en vacker vinterdag här på Alnö. Jag om min promenadkompis tycker om att fotografera och denna bild är så talande. Tack för promenader, prat och photografering! De tre P:na :)
Jag har olika målbilder så klart :) Ett av dem är sommaren som kommer. Den ser jag verkligen fram emot och jag förväntar mig att den ska bli varm och skön. Även om jag redan nu vet att jag ofta kommer att sitta i skuggan. Badsäsongen närmar sig och jag längtar. Är faktiskt nöjd... vill inte ha mer snö nu!
Har scannat av bikini-marknaden och drömt mig bort. Jag tycker om att vara förutseende och jag vet att jag behöver införskaffa 'some new underwear' :) Alltså jag kommer att behöva en bikini med möjlighet att lägga in en bröstprotes. Jag blev så glad när jag insåg att det finns många fina bikinis med protes-bh. Det är klart jag ska köpa en bikini framöver... jag ska försöka vara så normal som möjligt... jag har ju peruk nu :) Förmodligen kommer jag att bli något deformerad, men vad gör det! Jag utgår självklart från att jag har en framtid!!!
Bild: Snygg bikini med protes-bh från shangrila.nu
Min operation kommer att ske i maj, som det ser ut, efter detta kommer jag att ha dränage och ärr. Jag har redan nu bestämt att jag ska tejpa ärren betydligt längre än rekommendationen. Min egen erfarenhet av ärrbildning är att de "vandrar" långt efter ingreppet. Dessutom ska jag hålla mig borta från solen, men en bikini kan jag troligen ha fastän att jag kommer att sitta i skuggan. Vi får se efter operationen och vi får se hur sommaren väljer att bli!
Från snöberg till mentala-, och fysiska berg... det har jag klättrat på... och över... i vinter! 
 
#1 - GS

En sann kämpe är du, och du kommer att klara det!