Lena Jadekrantz

Ingen lever!!!
Nu har jag fått svar från analysen av det borttagna bröstet... och jag är jublande glad! Resultatet efter sex cytostatikakurer och en masektomi samt att del av lymfan är borttagen... är att.... det inte finns några levande tumörceller i mitt borttagna bröst... dessutom så har, av de nio borttagna lymfknutorna, enbart tre varit besökta av cancer... och analysen av de borttagna lymfknytorna visar att det inte finns några levande tumörceller kvar där heller! 
 
Glad är jag... Glad är L... Glad är mina barn... min familj... mina vänner ... Ja vi är glada allihop 😀
 
Vad innebär det då det här?
Jo, jag har svarat bra på behandlingen av cytostatika under de sex kurer jag har fått dessa. 
Jo, jag har upptäckt att något varit fel i tid och att behandlingen startade i tid.
Jo, jag har gjort det jag har kunnat, dvs avsatt tid för återhämtning och behandlat min kropp/knopp med respekt.
Jo, jag är stolt att jag betalar skatt så att jag fått så bra vård.
Jo, att jag tänker så här... har de elaka tumörcellerna dött under alla behandlingar jag nu gjort... då borde det inte finnas någon större risk att det finns en elak liten djävul kvar i min kropp... men så klart... strålningen ska säkerställa detta. 
Foto och copyright: Lena Jadekrantz... som snart kan se i backspegeln :)
 
Läkaren som lämnade detta besked till mig heter Lars Beckman... och han har även skrivit boken Matfrisk :) är inte det ett sammanträffande. Eftersom vårt samtal hade ett annat fokus så kom vi aldrig in på frågor om hur viktig maten och rörelsen är för oss människor eller varför cancer skiljer sig mellan olika världsdelar... det kommer dock en resumé från boken här på bloggen under sommaren... och kanske jag har möjlighet att träffa denna läkare igen... då ska jag ladda med fler frågor.
 
Bara så ni vet så är jag nu tatuerad... två små prickar på vardera sida om bröstkorgen... riktlinjer inför strålningen... och vet ni... jag som redan hade beslutat att jag aldrig kommer att tatuera mig.... har nu gjort det pga den kommande strålningen... och det gjorde så in i fabian ont!
 
Sommaren börjar bra, eller hur!!!
Kram till er alla och glöm inte att ta vara på dig själv 😍 börja alltid dagen med goda tankar om dig själv 😍
#1 - Anonym

Hurra, hurra vilket härligt besked! Så glad för din o din familjs skull. Ja vi är GLADA allihopa runt omkring dig!!
Jag fick även tips om att avsluta dagen med att tänka/skriva tacksamhetsdagbok. Skriv ner 3 goda saker som hänt under dagen som vi känner tacksamhet för innan vi kryper till kojs. Känns gott att somna in med den känslan. Kram Anita

Svar: Vilket bra tips :)
Lena Jadekrantz

#2 - Ann-Sofi Engström

Hurra!!!! Du vann❤️❤️❤️ Du är en kämpe❤️