Lena Jadekrantz

Du, den bästa
Julimånad har anlänt, månad nummer sju. En månad som är vikt för återhämtning, att ta hand om sig själv och sin familj, att möta upp gamla vänner, att fixa och trixa med sitt hus och sin trädgård. Hinner vi allt detta på en månad? På trettio dagar? Bör det inte vara så att vi borde ha tid för återhämtning, glädje och ett socialt liv även de övriga 11 månaderna? Har du det? Att vi alltid försöker skapa bra förutsättningar att vara i vårt bästa jag?!
Livet ruser snabbt förbi, rätt var det är så är någon sjuk och handbromsen dras hastigt i. Livet står på "on hold" med den stora frågan "vad händer sen?". Ingen vet, ingen kan svara... bara tiden vet! Då gäller det att leva i nuet att vara i verkligheten. Inte i en process, inte i framtiden och inte i dina drömmars värld... drömmar om vart du vill i livet och som skapar din egen vilja och drivkraft. 
 
Verkligheten, ska den enbart finnas under en månad utav tolv? Eller försöker du under de resterande elva månaderna att väva in verkligheten i ett lagomt tempo så att du själv mår bra, din familj mår bra och att det finns tid för skratt och gemenskap i stället för att var och en drar sig undan till sina egna sovrum eller till sina egna Ipads, mobiler eller datorer? Spela gärna ett brädspel i sommar och skratta tillsammans. Lek kurragömma och gör små roliga projekt ihop. Det är du värd. Minnen för livet skapas.
 
När du själv mår bra, då mår även din omgivning också bra... av dig 😍