Lena Jadekrantz

Web...in...arium
Det är finns många möjligheter på webben... bloggar, vloggar, poddar... U name it. Ett av utbuden kommer starkare och starkare... nämligen  webinarium där du som enskild person har möjlighet att delta från ditt hem... via din dator och via nätet! Så smidigt... det finns så mycket kunskap "där ute".
Jag brukar delta på olika webinarium, de erbjuds från många håll idag. Lärorikt, enkelt och nyttigt. Gör det du också! Ökad kunskap innebär inre tillfredsställelse och framförallt ju fler som deltar desto större möjlighet till kreativa, lugnare och mer givande arbetsplatser.
Glöm inte att det finns utvecklingspotential i alla människor. Du tror kanske att du är klar som person... men det är oftast mycket kvar att jobba med. Så ta chancen du också nu när hormonterapeut Louise Edlund erbjuder ett webinarium den 24 maj. Anmälan senast den 22 maj. Kostnad 380 kr. Du kan delta på kvällen, det startar 19.30.
Louise är utbildad coach och NLP Practitioner. Hon är även licencerad kostrådgivare och terapeut. Hon har drivit ett hälsocenter på Kungsholmen. Hon har även skapat en diplomerad utbildning i hormonterapi. Louise driver även sedan 2013 ett hormon- och relationsforum på facebook med ca 5000 medlemmar. Hon skriver även på sin blogg louiseedlund.se om du vill följa henne. Ja läs gärna mer på hennes hemsida.
Vi människor är ju komplexa individer där bl a hormoner för både män och kvinnor stökar till det ibland... som för mig just nu... då östrogenet måste hållas i schack. Det är intressant detta, så att fylla på med lite kunskap då och då är ju aldrig fel.
Just nu erbjuder Louise ett webinarium den 24 maj, där hon kommer att ta upp frågan "hormoner och relationer på jobbet". Hon funderar om det "rör till sig på jobbet ibland"... ja svarar hon "det kan vara irriterat klimat på möten, någon kollega drar sig undan regelbundet utan förklaringar, skämten har tystnat, det flyter liksom inte som det ska. Det kan förstås bero på en för slimmad organisation, dålig arbetsledning och tydlighet, lokaler som inte passar era behov, ja listan kan göras lång… Men, har du tänkt på att hormoner kan vara inblandade?".
Louise berättar att "även om du arbetar på en utpräglat kvinnlig arbetsplats kommer hormoner definitivt vara en förklaring, det ligger i sakens natur. Men hon påpekar att även männen har sina hormonella obalanser. Och då menar hon inte bara stress som ju påverkar båda könen lika illa, olika beroende på vad vi gått igenom hittills i livet".
Jag har tyvärr inte möjlighet att delta på detta webinarium denna gång. 
Jag ska nämligen åka söderut... till vår vackra huvudstad!
Tacksam om du har möjlighet att delta och ge mig gärna en briefing efteråt så att jag kan dela med mig på bloggen :)