Lena Jadekrantz

Vilket ställe!
Tycker du att livet går för fort? Hinner du stanna upp? Har du behov av något mindre ytligt? Då har även du möjlighet att besöka Frötuna gård och retreat.
 
Du som är cancerdrabbad har möjlighet att söka bidrag för att åka på en rehabvecka. Tveka inte! Gör det! Jag rekommenderar det varmt! Du ansöker via CancerRehabFonden, där kan du läsa om vilka rehab-aktörer som erbjuds, bl a Frötuna Gård och Retreat. 
 
Du som inte är cancerdrabbad har också möjlighet att besöka Frötuna Gård och Retreat, dock måste du bekosta vistelsen ur egen ficka. I deras kalendarium finns det möjlighet att delta på olika aktiviteter. Tveka inte! Gör det!
 
Den miljö jag har befunnit mig i under en vecka på Frötuna har varit fantastisk. Jag hade dessutom den stora turen att få ett av de största och vackraste rummmen tilldelade till just mig. Gissa om hakan ramlade ner och dunkade till i det vackra trägolvet innan den återigen for tillbaka på sin plats i ansiktet. Ja, jag har sovit som en prinsessa 😊
Bild/Copyright: Lena Jadekrantz
Precis som upplevelsen, verktygen och möten under rehabveckan... så har maten förvånat lika mycket. Positivt så klart! Fantastiska måltider som har hjälpt till att lätta på kroppen. Vegetarisk kost med fantastisk smak som fördjupat intrycken för mig. Jag ska försöka införa mer av den vegetariska kosten här hemma. Främst står att baka en kladdkaka på bönor. Det finns recept på Frötunas hemsida om du är intresserad av matlagning och bakning. 
 
Jag vill gärna besöka Frötuna återigen... men gärna under den varma perioden. Att få möjlighet att uppleva nya färger än de höstfärger som jag fick ta intryck av. Jag kommer garanterat att följa deras kalendarium och se om något passar mig.
Bild/Copyright: Lena Jadekrantz
Vill du nå en ny dimension av dig själv, så har du möjlighet att delta på någon av de tysta retreater som erbjuds. Ta tillfället i akt och möt dig själv. Du får nämligen de bästa svaren då 😍
 
Ljuvligt 😍